In Melbourne aangekomen - Reisverslag uit Sydney, Australië van Jolanda Jos Karli Ballegooij - WaarBenJij.nu In Melbourne aangekomen - Reisverslag uit Sydney, Australië van Jolanda Jos Karli Ballegooij - WaarBenJij.nu

In Melbourne aangekomen

Blijf op de hoogte en volg Jolanda Jos Karli

30 December 2006 | Australië, Sydney

Hallo allemaal en Ossies hier een berichtje van de Aussies ....
Nou we zijn er hoor, het tweede vliegtraject was toch wel wat vermoeiender, geen slaap gehad, en in een vliegtuigstoel is het dus echt niet te doen om te slapen. Karli heeft wel in een half kreupele houding een paar uurtjes kunnen pitten. De douna controle in australie was dramatisch langzaam en een wachtrij waar de DROOMVLUCHT in de efteling nog niks bij is... maar goed de controle is immers streng in australie omdat je er totaal niks mag invoeren. Wij wisten dat en mochten gelijk doorlopen. Nadat we de koffers hadden zetten we snel onze onranje hoed op en zwaaide we metde rood/wit/blauwe handschoen naar de familie, die moesten lachen en niet alleen zij, maar al het publiek dat daar stond te wachten want wat voor een stel kwam er nou weer door de deuren. WIJ DUS >>>Op dit moment IK ZAL JULLIE EVEN JALOERS MAKEN !!!! zitten we hier in de zon, korte broek en Tshirt genieten van de geweldige uitzichten rondom het huis van Annie en Tinie, met bellbirds op de achtergrond. Je ruikt de bosbrandlucht wel, dat varieert per dag. Eind van de week wordt het weer heel heet, maar tussendoor kan ook nog een buitje vallen, daar is iedereen blij mee hier, dat kun je je wel voorstellen. Op 200 km hiervandaan branden nog enkele bossen.
Dinsdag gaan we met Johnny en Daniella en haar family 400 km verderop op vakantie. Wij laten ons verrassen, eerst BBQ en we het oudejaar uit, zonder oliebol en vuurwerk, maar met BBQ wordt en BEER.
Vanuit australie allemaal een fijne jaarwisseling en een goed uiteinde.

Groetjes weer van Jos - Karli en Jolanda

• 30 December 2006 - 07:05

Lenie:

Eindelijk in Splitrockroad
    Prettige jaarwisseling daar allemaal veel plezier .groetjes

• 30 December 2006 - 08:48

Tom En Hanneke:

Goodday mate!

Alvast de beste wensen voor 2007 en nog veel plezier in Australie!
    Groeten aan iedereen.

• 30 December 2006 - 14:28

Marjon:

Waarschijnlijk liggen jullie op dit moment op 1 oor bij te komen van de jetlag. Ik zie dat het bij jullie 1.19 ´s nachts is, terwijl het hier nu bijna half vier in de middag is. Ik wens jullie voor morgen nacht alvast een fijne, warme (raar, he) jaarwisseling toe. Dan zitten wij nog in 2006. Ook al zoiets vreemds. Groetjes, Marjon

• 30 December 2006 - 18:59

Cobi En Irma:

Goede morgen als jullie dit lezen.Geniet van jullie vakantie en het mooie weer.We gaan jullie zeker volgen en wensen jullie een heel gelukkig en gezond nieuwjaar toe.
    Groeten van ons allemaal.

• 30 December 2006 - 19:45

Patricia Dappers:

Hey luitjes. Keigaaf man dat jullie nu eindelijk met z'n 3-tjes naar aussie zijn. wens jullie een mooi uiteinde en een keigoed begin van 2007.geniet maar lekker van het zonnetje want hier is het niks. doei

• 30 December 2006 - 23:01

Frank En Joan:

goede morgen, Aussies. Weer een beetje uitgerust en bijgekomen van het reisje? Wij wensen jullie en Annie en Tinie (en de hele rest van de family en friends) alvast een heel gelukkig nieuwjaar en moge het beste van 2006 het slechtste van 2007 zijn.
    By the way, lange Jan van deal or no deal is met 7200 euro naar huis gegaan. Lekker BBQ'en doen wij een fonduutje. Het regent hier dat het zeikt. Stormpie. Niet goed voor onze pijltjes om middernacht.
    Frank, Joan en Jordy

• 31 December 2006 - 13:09

Adrie En Lia:

wat een geweldig reisverslag! Leuk hoor. Ook wij wensen jullie een hele fijne jaarwisseling en een heel goed begin voor het nieuwe jaar. Zeker voor Tiny en Anny! Geniet maar lekker van het zonnetje want hier is het storm met windkracht 9!!

Lieve groetjes Adrie, Lia, Marijn, Anouk, en Lieke

• 04 Januari 2007 - 12:57

Henny En Anny:

Hoi allemaal,

We wensen jullie ook een fantastisch 2007 ! Hij zet al goed in hahahaha.
    Geniet van deze bijzonder vakantie! en... tot de volgende keer maar weer.